Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën in Mijdrecht

Buitenjaloezieën werden voorheen vaak bij projecten uitgevoerd. Tegenwoordig komt er steeds meer aanvraag voor particuliere woningen. Doordat u de lamellen kunt sturen in verschillende posities kunt u het licht inval zelf bepalen.

Buitenjaloezieën alternatief voor rolluiken

Onze rolluiken zijn zeer effectief voor het verduisteren van een ruimte en het geven van privacy. Een goed alternatief zijn de Buitenjaloezieën. Ook hiermee kunt u uzelf goed beschermen tegen onder andere de UV inval van de zon en de hoge temperaturen in huis. Buitenjaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. U bepaalt zelf de lichtinval door de lamellen naar uw wens te draaien. Zo verlicht u uw woning zonder de warmte binnen te laten.

Buitenjaloezieën worden steeds populairder. Dit komt doordat ze perfecte zonwerende eigenschappen hebben zonder dat het zicht naar buiten wordt belemmert.

Installeren en onderhoud

Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw Buitenjaloezieën heeft u jaren lang plezier. Het voorkomt defecten door vuiligheid en corrosie. Onze monteurs dragen graag zorg voor de montage en de nazorg van het uw zonwering.